pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare i Svenska till Rodengymnasiet

Ansök nu

Lärare i Svenska till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad gymnasielärare i svenska till Samhällsvetenskapsprogrammet med samhällsvetenskaplig inriktning på Rodengymnasiet i Norrtälje. Den samhällsvetenskapliga inriktningen har internationell profil. Förutom undervisning på samhällsvetenskapliga programmet så kommer du att ha kurser även på andra program och en resurstimme per vecka i samhällsvetenskapliga ämnen. I tjänsten ingår också mentorsskap. Tjänsten är på 80%

Arbetslaget är ett kunnigt arbetslag med hög ambition som arbetar nära sina elever och som samarbetar kring deras kunskapsinhämtning. I tjänsten ingår att ha mentorskap i en klass och att vara en del av ämneslaget för svenska.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i kurserna svenska 1, svenska 2 och svenska 3 samt mentorskap för en halv klass på det samhällsvetenskapliga programmet

Utmaningarna

Till vårt samhällsvetenskapliga program söker sig elever med varierande förkunskaper och förutsättningar för att klara av sin utbildning. Det ställer stora krav på dig som pedagog att lära ut på ett varierat och metodiskt sätt, att föra motiverande samtal med eleverna och att ge alla elever bästa förutsättningar att lyckas.

Kvalifikationer

 • Du är legitimerad gymnasielärare i samhällsvetenskap och sociologi.

 • Du är flexibel, öppen och har en god samarbetsförmåga i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 • Du har goda ledaregenskaper i klassrummet och har förmågan att planera en undervisning som på ett systematiskt sätt för eleverna mot kunskapsmålen.

 • Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och förmåga att inspirera samt på personlig lämplighet

Om arbetsplatsen

Rodengymnasiet är Norrtälje kommuns största kommunala gymnasieskola. Här finns 14 gymnasieprogram, både högskoleförberedande och yrkesprogram, och cirka 1200 elever och 130 medarbetare. Här har vi höga förväntningar på elever och medarbetare och vi arbetar gemensamt mot att skapa den bästa utbildningen och skolan för våra elever.
Det samhällsvetenskapliga programmet med samhällsvetenskaplig inriktning består av tre klasser med sammanlagt c:a 90 elever. I arbetslaget ingår 5 engagerade lärare som undervisar i olika ämnen.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på 80%, Ferietjänst

Tillträde datum 20231211

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-09-15

Sista ansökningsdag:

2023-10-06

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Programrektor

David Holmström, david.holmstrom@norrtalje.se, 0766996875

Facklig representant Sveriges Lärare

Gisela Antonsson, gisela.antonsson@norrtalje.se, 070-604 49 61

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

 • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av de andra nationella minoritetsspråken.

 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare i Svenska till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen