pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i Svenska och Engelska på Introduktionsprogrammen

Ansök nu

Lärare i Svenska och Engelska på Introduktionsprogrammen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Vipan, Lunds enda kommunala yrkesskola.
Vipan har c:a 1 200 elever fördelade på åtta olika yrkesprogram, Anpassad
gymnasieskola samt Introduktionsprogram.

Gymnasieskolan Vipan befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede. Skolan och hela området kring skolan förnyas och det byggs och renoveras inför en spännande framtid. Våra elever på
yrkesprogrammen har utmärkta framtidsutsikter efter genomgången utbildning och en positiv pedagogisk utvecklingsanda vilar över skolan.

Vänligen besök gymnasieskolan Vipans hemsida för mer information: www.lund.se/vipan/

Arbetsuppgifter

Undervisning på introduktionsprogrammets olika inriktningar. Utöver undervisning ingår mentorskap. Ämnessamverkan kommer att ingå samt andra samarbetsformer med övriga professioner i EHT. Du kommer att ingå i ett arbetslag med stort utvecklingsfokus.

Vi söker dig som

Den aktuella tjänsten innebär undervisning på grundskolenivå och på gymnasienivå.  Du ska vara legitimerad lärare i svenska och engelska.
Det är meriterande med erfarenhet från den aktuella skolformen, och kunskaper förvärvade genom erfarenhet och utbildning om elever i behov av särskilda stödinsatser. Det är även meriterande med behörighet i svenska som andraspråk.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2023-08-07

Sista datum: 2024-06-18

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Referensnummer

2023/736

Kontaktperson(er)

  • Sofia Levau, 046-3598420

Facklig(a) företrädare

  • Lukas Lundgårdh, Sveriges lärare, 046-3595121

Dela detta jobb

Lärare i Svenska och Engelska på Introduktionsprogrammen

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen