pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i Specialidrott inriktning Orientering/Skid-orientering till Älvsbyns Gymnasium

Företag Älvsbyns kommun
Ort
Utgår

2023-06-01

Ansök nu

Lärare i Specialidrott inriktning Orientering/Skid-orientering till Älvsbyns Gymnasium

Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan hos oss!

I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Älvsbyns Gymnasium bedriver pedagogisk verksamhet inom gymnasium och vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Arbetsuppgifter
Som lärare i Älvsbyn lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd i ämnet Specialidrott. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp.

I arbetet ingår att planera och genomföra träning med elever samt dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna, t.ex. bedrivs en del av träningen tillsammans med elever på längdskidgymnasiet och du kommer att arbeta i team med längdskidtränarna. I tjänsten som orienteringstränare kan det även ingå andra arbetsuppgifter som t.ex. antagning, tester och marknadsföring kopplade till verksamheten. Du bidrar även aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.

Anställningen kan innebära en liten del kvälls- och helgarbete samt deltagande i lägerveckor både i Sverige och utomlands.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd hos Älvsbyns kommun, kan du läsa om dem här.

Kvalifikationer
Du ska ha lärarexamen eller annan relevant utbildning/erfarenhet för att kunna undervisa på gymnasienivå i specialidrott. Du ska:
- ha orienteringskunskaper på avancerad, svart nivå.
- ha banläggningskunskaper i bägge grenarna.
- ha kunskaper i kartprogrammet OCAD och analysprogram typ Livelox /3D Rerun
- ha god didaktisk förmåga.
- ha god samarbets- och kommunikativ förmåga.
- ha egen erfarenhet av träning och tävling på elitnivå är meriterande.
- ha god dokumenterad erfarenhet av tränaruppdrag är meriterande.
- kunskaper i kartritning är meriterande.
- B-körkort och skoterkörkort är ett krav

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Tjänsten är en semesteranställning med oreglerad arbetstid.

Saknar du full behörighet och har annan utbildning/erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten så kan en visstidsanställning alternativt en tillsvidareanställning som assisterande tränare eventuellt erbjudas.

Sista ansökningsdag 2023-04-30.
Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan snarast.

Lön
Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Här finns information om vill du veta hur det är att bo och leva i Älvsbyns kommun samt kontakta vår inflyttningslots; Flytta hit | Älvsbyns kommun (alvsbyn.se)

Allmänt
Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Kontaktpersoner

Olof Johansson

Rektor Älvsbyns gymnasium

0929-173 00

olof.Johansson@alvsbyn.se

Linda Hedlin

Facklig Sveriges Lärare

alvsbyn@sverigeslarare.se

Sture Norén

Tränare NIU

070-372 20 75

Karolina Draumann

Tränare NIU

070-370 12 60

 

 

Dela detta jobb

Lärare i Specialidrott inriktning Orientering/Skid-orientering till Älvsbyns Gymnasium

Älvsbyns kommun