pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i no och teknik till Kämpetorpsskolans högstadium

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Lärare i no och teknik till Kämpetorpsskolans högstadium

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fantastiska skola!
Vi är idag ett kollegium på ca 125 personer med ett gemensamt mål att vara den bästa skolan för våra elever. Skolledningen består av rektor, fyra biträdande rektorer och en administrativ chef. Elevhälsoteamet består av skolledarna, specialpedagoger, kuratorer, skolsköterskor och skolpsykolog.
Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har hösten 2023 ca 950 elever i årskurserna F-9. Skolan är nyrenoverad och utbyggd med bland annat salar för laborativ undervisning i NO och teknik. Förutom nybyggda skollokaler har vi en jättefin skolgård och tillgång till nybyggda Kämpetorpshallarna med intilliggande konstgräsplan för vår undervisning i idrott och hälsa.
Läs mer på kampetorpsskolan.stockholm.se. För bilder se vårt Instagramkonto.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad högstadielärare med elevernas bästa för ögonen för ett vikariat för en lärare som ska vara föräldraledig under senare delen av läsåret 23/24. Du kommer att undervisa främst i no och teknik i åk 7-8, det finns möjlighet till en del matematikundervisning i tjänsten. Du ansvarar för genomförande, dokumentation och utvärdering av de klasser du undervisar i. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp där du har det mesta av din undervisning och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet med eleverna. På skolan finns fler lärare i dina ämnen och ni planerar er undervisning tillsammans och sambedömer elevernas arbeten.

Du har god samarbetsförmåga och är beredd att utveckla ditt arbete och därmed skolans verksamhet i samarbete med kollegor. Du kan fånga och fördjupa elevernas intresse för ditt ämne, har stort engagemang för elevers kunskapsutveckling och ser möjligheter till progression. Ett vänligt och professionellt bemötande av elever, personal och föräldrar är av största vikt.
Du har ett inkluderande synsätt och ser relationsskapande som viktigt.

Mentorskap för högstadieelever kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet för högstadiet i teknik och övriga NO ämnen. Det kan vara meriterande om du även har behörighet i matematik eller annat ämne i grundskolan. Du har erfarenhet av undervisning och mentorskap på högstadiet.

Skolor i Stockholms stad arbetar med en digital skolplattform för såväl undervisning, kommunikation med elever och vårdnadshavare som kollegialt arbete. Det är därför nödvändigt att du känner dig bekväm med IKT i ditt arbete och är intresserad av att använda IKT i din undervisning. Vi använder en kombination av digitala läromedel och eget producerat material i undervisningen i NO, teknik och matematik. Alla elever och lärare har en egen bärbar dator.

Övrigt

För en smidig process föreslår vi att du redan nu kontaktar dina referenser och begär ett utdrag ur belastningsregistret så att det är klart vid eventuell intervju. Vikariatet tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i no och teknik till Kämpetorpsskolans högstadium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen