pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i musik årskurs 3-6, grundskola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

Lärare i musik årskurs 3-6, grundskola

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Du kommer att undervisa år 3-6 i musik där du planerar, genomför och utvärderar din verksamhet både på egen hand och tillsammans med kollegor. Du kommer på lektionstid samarbeta med annan lärare då också möjligheten finns att dela klasserna för att möjliggöra bra undervisning i samspel, gruppdiskussioner mm. Tillsammans med Musikskolan kommer du vara engagerad i allsånger, luciafirande, avslutningar mm.

Du är en person som skapar trygghet och struktur i gruppen och du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation. Du är också fylld av idéer, har god samarbetsförmåga och vill, tillsammans med dina kollegor, utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa. Du är nyfiken och kreativ och har en positiv inställning till att undervisa barn i musik där grundsynen är att alla kan och vill lyckas. 

Lärarlegitimation är önskvärt och meriterande är om du läst kursen Betyg och bedömning genom Karlstads universitet samt har erfarenhet av liknande tjänst. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut och rekrytering sker löpande.

Du är en person som skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. 
Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation.
Du har en grundsyn där alla elever kan och vill lyckas.
Du är fylld av idéer och vill tillsammans med dina kollegor utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Meriterande är om du läst kursen Betyg och bedömning genom Karlstads universitet, eftersom alla lärare i Orsa kommun genomfört kursen.

I Orsas skolor har all personal ansvar för elever. I lärartjänsterna kan ingå pedagogiskt samarbete med fritidshemspersonal.
Vår ambition på Digerbergets skola är att den ska präglas av trygghet och trivsel. Eleverna ska stimuleras till kreativitet, möjlighet till rörelse, fantasi, nyfikenhet samt lust att lära. Olika begåvningar uppmuntras och utmanas.

Arbetssätt och arbetsformer ska anpassas och utvecklas efter individens och gruppens förutsättningar och behov så att självkänsla och medkänsla kan utvecklas och stärkas.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i musik årskurs 3-6, grundskola

Orsa Kommun - Barn och utbildning