pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i matematik, biologi och kemi åk. 7-9

Ansök nu

Lärare i matematik, biologi och kemi åk. 7-9

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

UPPGÅRDSSKOLAN är en kommunal högstadieskola med elever i åk 7 – åk 9. Skolan är belägen intill Stenhamra centrum, Färingsö, Ekerö kommun. Skolan har ca 340 elever som är fördelade i klasser om ca 21 – 26 elever.

Vi är stolta över och värnar en lugn och trygg skolmiljö i fina lokaler med grönområden i direkt anslutning till skolan. Vi har ett starkt och kompetent lärarkollegium där man ges möjlighet att utveckla undervisningen och verksamheten samt sig själv som pedagog. Som pedagog stimulerar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Som mentor är du för eleven den enskilt viktigaste personen på skolan – förmågor som att bygga relationer och inge mening och sammanhang är av stor vikt. Vi värnar om och arbetar för elevens rätt att utvecklas så långt som möjligt genom att hålla en högkvalitet i undervisningen och sätta elevens kunskapsutveckling i centrum.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Nu söker vi en lärare i matematik och No till högstadiet. Vi söker en driven och positiv lärare som sätter elevernas lärande i centrum. Du är van vid att arbeta målstyrt och formativt med dina elever. Du är en tydlig ledare i klassrummet och skapar goda relationer med eleverna. Du är nyfiken och lösningsinriktad och intresserad av pedagogisk utveckling och forskning. Om detta stämmer in på dig så är du den vi söker!

Du kommer att vara mentor för en klass tillsammans med en mentorskollega. Undervisningen kommer att vara i matematik, biologi och kemi. 

Vi är en "lagom stor" högstadieskola med fyra/fem parallella klasser. Vi har små grupper med runt 21-26 elever. Vi har en särskild undervisningsgrupp på skolan och en flexverksamhet för elever som behöver stöd vissa tider eller i vissa ämnen. Vår vision är att vara en plats där vi gör skillnad, vi tror att vi kan göra skillnad i det stora genom att ta vara på det lilla. Det gör vi genom att både fokusera på kunskaper och relationer genom att vara noga med att se och möta varje elev och kollega.

Det kollegiala lärandet är viktigt, så här kommer du tillhöra ett arbetslag/årslag där du träffar mentorskollegor, denna grupp leds av en årskurssutvecklare. Du kommer även att tillhöra ett ämneslag som leds av en ämnesutvecklare, där du tillsammans med dina ämneskollegor samplanerar och utvecklar era ämnen. Förstelärarna leder den gemensamma pedagogiska utvecklingen på skolan genom våra PU konferenser.

Vi arbetar mycket med trygghet och trivsel, vi har en lugn och fin miljö och mycket trevliga elever. På skolan finns ett trygghetsteam som består av rektor, lärarassistent/elevcoach, specialpedagog och kurator som stöttar lärarna med att bibehålla en lugn och trygg plats för alla.

Hos oss får du möjlighet att vara del av att utveckla dina ämnen och skolan i sin helhet medan du samtidigt möter en väl förankrad organisation med plats och utrymme för samarbete och kollegiala möten. Vi är väl utrustade digitalt och ser gärna att du har en vana och ett intresse att arbeta digitalt med elever och i ditt vardagliga arbete. Vi arbetar i Teams och Unikum, har du arbetat i dessa eller liknande system tidigare är det meriterande.


Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Utbildad lärare i matematik och No

  • Tydlig ledare i klassrummet

  • Grundläggande IKT kompetens

  • Vana vid att arbeta målstyrt och individanpassat

Tillträde: 2023-10-15, eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100% 
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun
Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.
Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.
Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.
För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.
Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Johanna Frisk

Rektor

08-124 578 04

Mikael Andersson

Biträdande rektor

08-124 578 05

Toni Björck

Biträdande rektor

08-124 578 05

Nezek Rahamian

Lärare, facklig representant

08-124 578 05

Du ansöker senast 2023-10-01 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Lärare i matematik, biologi och kemi åk. 7-9

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen