pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Lindbladsskolan är en F-5 skola som ligger i det gemytliga området Skänninge en bit utanför centrala Mjölby. Skänninge erbjuder god kommunikation utifrån pendelstation och bussförbindelse. På Lindbladsskolan går det ca 160 elever. I personalgruppen finns en bred erfarenhet och kompetens och det är enkelt att komma in i gemenskapen som ny kollega. 

Vill du var med och göra vår verksamhet ännu bättre?

Arbetsuppgifter

I din roll som lärare i fritidshem kommer du att planera, genomföra och följa upp arbetet på vårt fritidshem. Uppdraget innebär att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen och sätta elevernas utveckling i fokus. 

Utifrån de mål som finns för verksamheten ska du, i samarbete med andra, skapa en god pedagogisk verksamhet som syftar till att främja elevernas lärande och utveckling. Vår rastverksamhet är en viktig del i fritidshemmets arbete och en del i att skapa trygghet för våra elever. Våra ledord TRYGGHET LÄRANDE GLÄDJE genomsyrar all verksamhet på skolan.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare i fritidshem/ fritidspedagog. Vi ser gärna att du har kompetens inom musikämnet. 
Du står för god etik och sunda värderingar. Du försvarar lika möjligheter både inom organisationen och samhället i stort. 

Du har förmågan att tala tydligt samt utstrålar trovärdighet och självförtroende. Du har förmågan att hålla presentationer, föreläsningar och utbildningar och anpassa dessa efter målgruppens behov och återkoppling. 

Du behöver vara en lagspelare som kan ta egna initiativ och anpassa dig efter verksamhetens behov. Att du har förmågan att samarbeta och se elevernas behov är viktigt och vi hoppas att du vill söka till oss och bli en del av vårt kompetenta team. 

Vi erbjuder dig som är nyexaminerad en introduktionsperiod med en mentor. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid
100%

Tillträde: 2023-08-01

Ansökan

Ansök senast: 2023-05-31

Referensnummer: C140709

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Susanna Nilsson
Rektor Lindbladsskolan
010-234 58 32
susanna.nilsson@mjolby.se

Facklig företrädare

Sveriges Lärare
Anneli Sjöstrand
0730-73 43 80
mjolby@sverigeslarare.se

Övrigt

Vår kommun är expansiv med cirka 28 400 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: Världsvan och hemkär. Världsvan står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. Hemkär står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Lindbladsskolan

Mjölby kommun