pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare i fritidshem

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Lärare i fritidshem

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Välkommen att söka tjänst hos oss på den anpassade grundskolan (tidigare grundsärskolan) i Sotenäs kommun. Hos oss får eleverna en undervisning och en utbildning som är anpassad till deras behov och förutsättningar, i olika omfattning integrerade i sina grundskoleklasser. Utbildningen ger eleven viktiga kunskaper och värden, bidrar till personlig utveckling och social gemenskap och skapar en god grund för att kunna delta aktivt i samhället.  

I nuläget arbetar hos oss ett tiotal personal med olika kompetenser med att göra både skoldagen och vistelsetiden i fritidshemmet så lärande och meningsfull som möjligt. Arbetsklimatet präglas av stor flexibilitet, arbetsglädje och samsyn. Vår skola är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som lärare i anpassade grundskolans fritidshem ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten utifrån styrdokumenten. I samarbete med speciallärare och lärare i anpassade grundskolan bedriver du också undervisning under skoldagen.

Vår anpassade grundskola har ett tätt samarbete med grundskolan och grundskolans fritidshem kring elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare i fritidshem och som har erfarenhet av att arbeta i grundsärskola och/eller träningsskola.

Som person är du lugn, trygg och tydlig i ditt ledarskap och har hög relationell kompetens. Du har kunskap om olika alternativa kommunikationsmetoder och varierar ditt arbets- och synsätt efter situation och elevernas förutsättningar. Du är nyfiken på att lära dig mer om dina elever och du vet hur du kan skapa goda, förtroendefulla relationer med vårdnadshavare och kollegor. 

Villkor 

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Lärare i fritidshem

Sotenäs kommun