pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i Bild/Trä-och metallslöjd 7-9 till Tokarpsskolan

Ort
Utgår

2023-05-29

Ansök nu

Lärare i Bild/Trä-och metallslöjd 7-9 till Tokarpsskolan

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår undervisning i bild och trä-och metallslöjd i årskurs 7-9. Som lärare i årskurs 7-9 ansvarar du för undervisningen i skolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten. Du ansvarar även för att planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i skolan. Utöver detta arbetar tillsammans med ett arbets/ämneslag samt en mentorskollega då även mentorskap ingår i tjänsten.  

Din arbetsplats

Tokarpsskolan, en skola där alla får lyckas, är en 7-9 skola som ligger i Malmslätt drygt 6 km från Linköpings centrum. Vi har ca 380 elever och är ca 55 medarbetare på skolan. Vi arbetar ständigt med att utveckla undervisningen för att utveckla våra elevers lärande maximalt. Elevens bästa är alltid i fokus och vår verksamhet präglas av engagemang, kreativitet, dynamik och glädje!

Du som söker

Vi söker dig som har lärarlegitimation mot grundskolans senare år med ämnesbehörighet i bild och/eller i trä-och metallslöjd eller annan utbildning som arbetsgivaren tycker är relevant. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs 7-9 innebär. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lgr22) ska organisera och genomföra arbetet så att eleven får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje elev kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt. Vi tror att du har ett positivt förhållningssätt, ett anpassat arbetssätt, tycker om att samarbeta och underhålla relationer. Du engagerar dig i och lyssnar på eleverna för att se varje barns individuella behov och förutsättningar och gör eleven delaktig i sitt lärande. Du påminner och följer upp där det behövs. Du agerar som en bra förebild för våra elever då du är trygg och ser relationer i sitt rätta perspektiv.

Vi tror också att du är nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet och reflekterar över ditt arbete på ett systematiskt sätt, enskilt och tillsammans med andra. Vidare ser vi även dig som ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och du arbetar bra med komplexa frågor. Du tar ansvar för din egna kompetens-och yrkesutveckling och deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet på arbetsplatsen

Övrig information

Tillträde: 2023-08-08

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 11172

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Lärare i Bild/Trä-och metallslöjd 7-9 till Tokarpsskolan

Linköpings kommun