pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare F-3

Ansök nu

Lärare F-3

Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Viks skola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till vår skola!

Vik skola ligger i ett vackert område nära skog och hav. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Viks skola är en f-6 skola med 517 elever och ca 80 medarbetare. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans yngre år. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet.

Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi tror också på ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll.

Rollen som klasslärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i klassen. Du kommer att samarbeta nära fritidspersonal och övriga kollegor i arbetslaget. Varje vecka möter du lärare i din årskurs för sambedömning och gemensam utvärdering av undervisningen i årskursen. På Viks skola arbetar vi med en förlängd skoldag vilket innebär att eleverna i årskurs f-3 har fritidspass insprängda under skoldagen vilket innebär att eleverna delas in i halvklasser både i klassrummet och på fritids. Varje klass har således en fritidspedagog som följer klassen hela dagen.

Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Under läsåret 23/24 kommer vi att fortsätta utvecklingen av en likvärdig, differentierad och varierad undervisning i varje klass. Vi kommer även arbeta vidare med bedömningsfrågor, en närvarofrämjande skola samt att säkra en strategisk normmedveten undervisning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan senast 8 september 2023

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare F-3

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen