pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare årskurs 1-3 till Åkerskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lärare årskurs 1-3 till Åkerskolan

Åkerskolan är en F-6 grundskola, 1-6 grundsärskola med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen nära omväxlande natur i Nässjö Kommun.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen i årskurs 1-3. Ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, ta tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verka för en trygg och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Du har stor vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö. Du kommer ingå i ett arbetslag med övriga lärare i samma årskurs. Naturligtvis utgår du ifrån skolans styrdokument och de behov och intressen som eleverna visar. Tillsammans med rektor och kollegor utvecklar vi verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer:

Åkerskolan växer och vi behöver utöka vår organisation genom att rekrytera fler lärare. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på lågstadiet. Personlig lämplighet för tjänsten är viktig och detta innebär att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra skolan tillgänglig för alla elever.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 2 tjänster

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: AnEv-13

Upplysningar lämnas av:

Andreas Evaldsson
Rektor
E-post: andreas.evaldsson@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Lärare årskurs 1-3 till Åkerskolan

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen