pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare åk 4 -6

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Lärare åk 4 -6

Kunskapsskolan i Sverige driver grund- och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Kunskapsskolans första skolor startade år 2000 och idag går det drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kunskapsskolan Enköping  söker nu en legitimerad lärare  för årskurs 4

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

På Kunskapsskolan har vi en pedagogik som är personligt utformad och utgår från varje individ. Genom vårt arbetssätt skapar vi nära relationer mellan lärare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola för årskurs 4-9  och har idag cirka 620 elever. Skolan startade 2001 och 2020 flyttade vi in i helt nya toppmoderna lokaler ett stenkast från järnväg och busstation. Vår skola erbjuder dig en arbetsplats med härliga kollegor som stöttar varandra. Vi har god stämning  och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng?  Ta då chansen och sök!

För att varje elev ska nå så långt som möjligt behövs yrkesskickliga lärare med ett stort engagemang för eleven. På Kunskapsskolan sätter vi alltid individen i centrum och söker därför dig som alltid arbetar aktivt för att dina elever ska lyckas. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp målen tillsammans med både eleverna och deras vårdnadshavare. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbets- och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för våra elever. 

För att underlätta för dig i ditt arbete och möjliggöra för dig att fokusera din tid på eleverna  har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel. Alla elever har tillgång till en egen Chromebook.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare  för årskurs 4-6. Du ska vara väl förtrogen med LGR-22 och formativ bedömning.  Du kommer att arbeta som ämneslärare i matte detta läsår. Vi söker brett då många av våra lärare har flera behörigheter. 

Meriterande kvalifikationer

Vi söker en pedagog som drivs av skolutveckling och som kan tycka att det är spännande att aktivt få vara med och utveckla skolan framåt.  Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning eller mentorskap. För oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare och har en lösningsfokuserad inställning.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Tjänstens utformning
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den  1 oktober 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta rektor Lena Odén på lena.oden@kunskapsskolan.se eller via telefon  076-77 97 698.

Mer information på om oss och vår pedagogik hittar du på vår hemsida, kunskapsskolan.se / kunskapsgymnasiet.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

logo
Lärare åk 4 -6

Kunskapsskolan