pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare åk 1-3 Elmsta skola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lärare åk 1-3 Elmsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Varmt välkommen att söka anställning hoss oss på vår härliga skola Elmsta skola på Väddö. Det här är en tjänst för dig som har erfarenhet av arbete som grundskollärare på lågstadiet sedan tidigare och har en vilja att påverka elevers förutsättningar till att kunna nå så långt som möjligt i sin utveckling. Vi rekryterar en lågstadielärare på 100% med tillträde 2023-08-09. Elmsta skola är en av tre skolor i Älmsta rektorsområde och står inför en spännande framtid med tillskott av lokaler under läsår 2023-24.

Arbetsbeskrivning

Vi samarbetar i olika konstellationer med arbetslaget, fritids, elevhälsan mm, du kommer att ingå i lågstadiets arbetslag och tillsammans med kollegor från Elmsta och Grisslehamn arbetar du gemensamt för att utveckla skolans uppdrag i enlighet med gällande styrdokument och deltar förstås i skolans utvecklingsarbete. Som lärare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du ansvarar även för att dokumentera och bedöma elevernas förmågor mot kunskapskraven och för att skapa goda förutsättningar för elever tillsammans med dina kollegor. Du är mentor för elever och har ansvar för en årskurs 1.  

Hos oss får du tillsammans med kollegor inspirera och skapa förutsättningar till ett lustfyllt lärande varje dag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning på lågstadiet. Vi ser gärna att du har goderfarenhet av arbetet med läsutveckling. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument oh har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har ett starkt elevfokus, lätt för att skapa goda relationer och samverka både med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolans elevhälsoteam och skolledning. Vi söker dig som är en tydlig ledare och har förmågan att skapa trygghet genom tydlig struktur oh varierad undervisning. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt samt kan se utmaningar som möjlihgeter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Om arbetsplatsen

Älmsta rektorsområde består av tre skolor som är belägna i Älmsta och Grisslehamn. Norrsundsskolan 7-9, Elmsta skola F-6 och Grisslehamns skola F-6. Här ligger skolorna nära natur och fin omgivning.

Elmsta skola har idag ca 180 elever och ca 30 medarbetare. Vi har ett nära samarbete med de andra skolorna i rektorsområdet och har gemensamma arbetslag med Grisslehamns skola. Skolan är nära Älmsta centrum med närhet till utflyktsmöjligheter men samtidigt i ett lugnt bostadsområde med tillgång till stora ytor och lekområden. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid Tillsvidare 

Tillträde datum 2023-08-09.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-06

Sista ansökningsdag:

2023-03-31

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Bitr. rektor

Anna-Lena Järvelä, anna.jarvela@norrtalje.se, 0176-283392

Bitr. rektor

Anna-Karin Andersson, anna.andersson2@norrtalje.se, 0176-71744

Facklig representant Sveriges Lärare

Jenny Jansson, jenny.jansson@norrtalje.se, 0176-284280

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 1-3 Elmsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen