pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker timanställda SFI-lärare till Flemingsberg!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-07-15

Ansök nu

Iris söker timanställda SFI-lärare till Flemingsberg!

Om oss
Iris Utbildning erbjuder SFI-utbildningar och vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens.

Vi värnar en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att planera, genomföra och utveckla undervisningen inom ramen för vuxenutbildningen i svenska för invandrare. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med minst 30 högskolepoäng i svenska som andraspråk och gärna något annat kompletterande ämne såsom matematik, engelska eller samhällskunskap. Du är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, brinner för hög kvalité i undervisningen samt har ett högt inre driv. Du ser att arbeta i team som en självklarhet och har god förmåga att driva ditt eget arbete och arbetet inom skolan, framåt. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt har ett genuint intresse för elever och deras pedagogiska utveckling. Det är viktigt att du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel.

Flerspråkighet liksom vuxenpedagogisk utbildning och erfarenhet av grundläggande litteracitetsundervisning ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information  
Tjänsten är en timanställning från i höst.
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista dag för att söka tjänsten är 2023-07-15.
Placeringsort: Flemingsberg

För frågor kring tjänsten, kontakta rektor Peter Selmeczi på peter.selmeczi@iris.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker timanställda SFI-lärare till Flemingsberg!

Iris Sverige AB