pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HAGFORS KOMMUN SÖKER UNDERVISANDE LÄRARE I TYSKA PÅ GYMNASIET SAMT SVENSKA PÅ KOMVUX.

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

HAGFORS KOMMUN SÖKER UNDERVISANDE LÄRARE I TYSKA PÅ GYMNASIET SAMT SVENSKA PÅ KOMVUX.

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker en lärare till Komvux med svenska som undervisningsämne kombinerat med tyska på gymnasiet till vårt härliga “gäng” i Hagfors. Inom snar framtid kan tjänsten övergå till tyska även inom andra stadier. Tjänsten kan kombineras med fler ämne utifrån den sökandes behörighet. Vi ser gärna att du är intresserad av att jobba 100% men skulle du ha ett annat önskemål kan det framföras i ansökan. Tjänsten tillsätts snarast möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

ARBETSPLATS ÄLVSTRANDSGYMNASIET

Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden bildningscentrum. På gymnasiet går det drygt 400 elever på något av våra tio nationella program. Inom gymnasiet finns även introduktionsprogram, gymnasiesärskola, vuxenutbildning och flera idrottsinriktningar. 

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logo
HAGFORS KOMMUN SÖKER UNDERVISANDE LÄRARE I TYSKA PÅ GYMNASIET SAMT SVENSKA PÅ KOMVUX.

Hagfors kommun