pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Historia

Ansök nu

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Historia

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som lärare på Spyken kommer du att undervisa i Samhällskunskap, Historia och Kommunikation. Tjänsten är en visstidsanställning från januari till juni 2024, ev. möjlighet till förlängning finns. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande av undervisning, utvärdering och andra sedvanliga arbetsuppgifter för lärare. 

Vi söker dig

Vi söker dig som är genuint intresserad av undervisning i Samhällskunskap, Kommunikation och Historia. Du vill även tillsammans med våra elever och kollegor utveckla Spyken. Du är behörig att undervisa i Samhällskunskap och Historia på gymnasienivå. Det är meriterande om du har arbetat och undervisat i gymnasieskolan tidigare.

Du har mycket goda kunskaper i dina ämnen och är engagerad i undervisning och lärande. Du har erfarenhet av arbete mot givna mål, är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en strukturerad och positiv ledare som sätter tydliga gränser och har förmåga att skapa goda relationer med elever och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss erbjuds du en rad förmåner med fokus på balans, trygghet och hälsa. Lunds kommun är en stor organisation med många spännande verksamheter och möjligheter för medarbetare till utveckling. Som medarbetare får du även tillgång till vår förmånsportal där du enkelt kan se dina förmåner och administrera dessa.
Det här ger vi dig som medarbetare

Om arbetsplatsen

På Spyken präglas arbetet av skolans vision: "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!". Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2024-02-26

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-12-03

Referensnummer

2023/1342

Kontaktperson(er)

  • Johan Ahx, 046-3597818

Facklig(a) företrädare

  • Hannes Tornberg - Lokalombud Sveriges lärare, 046-3597825

 

Dela detta jobb

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Historia

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen