pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Grundskollärare sve, sva, en, so till Rodengymnasiet och Norrtälje anpassad gymnasieskola

Ansök nu

Grundskollärare sve, sva, en, so till Rodengymnasiet och Norrtälje anpassad gymnasieskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker fler behöriga grundskollärare inom ämnena svenska som andra språk, svenska, engelska och/eller so-ämnen. 

Beroende på din behörighet kommer du undervisa elever på Rodengymnasiets introduktionsprogram och/eller elever på Norrtälje anpassad gymnasieskola och undervisningen kan vara förlagd till Rodengymnasiets lokaler såväl som Ekebyholm norr om Rimbo.

Arbetsbeskrivning 

Ditt arbete består av undervisning i svenska eller svenska som andraspråk, engelska och/eller so-ämnen inom grundskolans läroplan och anpassad gymnasieskolas läroplan.

I arbetet som lärare förväntas du planera och genomföra undervisning som leder eleverna mot målen. Detta ställer krav på didaktisk flexibilitet likväl som tydlighet och struktur för att stödja elevernas utveckling. Din undervisning och elevernas utveckling dokumenterar du i vår lärplattform Unikum.

Som mentor ska du ha god och regelbunden kontakt med vårdnadshavare samt ett nära samarbete med lärare som undervisar dina mentorselever och med kollegorna i ditt arbetslag.

Utmaningarna

Det kan förekomma en del utmaningar i arbetet om eleven av olika orsaker upplever tillvaron som problematisk. Det är därför viktigt att bygga förtroendefulla relationer, skapa en känsla av sammanhang och få eleverna att känna att de lyckas. Vår befintliga personal har lång erfarenhet och är mer än villiga att dela med sig av sina kunskaper. Vi jobbar i team men du måste också kunna jobba självständigt. Den pedagogiska utmaningen kan, beroende på din ämneskombination, vara att du ibland behöver jobba med en liten grupp elever som studerar efter olika läroplaner.

Kvalifikationer

 • behörig lärare för grundskolan i några av följande ämnen: svenska, engelska, so-ämnen och svenska som andra språk.

 • erfarenhet av att jobba med elever i behov av individuella anpassningar. Det är meriterande om du också har erfarenhet av arbete med ungdomar med IF (intellektuell funktionsnedsättning).

 • flexibel, öppen och har en god samarbetsförmåga i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 • goda ledaregenskaper i klassrummet och har förmågan att planera en undervisning som på ett systematiskt sätt för eleverna mot kunskapsmålen.

 • kan bidra med glädje, trygghet och stabilitet samt se elevernas styrkor och ha en tilltro till deras förmåga att utvecklas.

Om arbetsplatsen

Norrtälje anpassad gymnasieskola har 17 personal fördelade på tre program:

Programmet Skog, mark och djur finns i Ekebyholm utanför Rimbo.

Hotell- och restaurangprogrammet samt IV-programmet finns i Rodengymnasiets lokaler i Norrtälje.  

Rodengymnasiets introduktionsprogram finns i Rodengymnasiets lokaler i Norrtälje och introduktionsprogram med yrkesutgång naturbruk i Ekebyholm utanför Rimbo.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 

Anställningsform

Tillsvidare 60-100% beroende på ämneskombination

Tillträde 230810

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-05-12

Sista ansökningsdag:

2023-06-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Annika Moe, annika.moe@norrtalje.se, 0176-71508

Facklig representant Sveriges Lärare

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Programrektor

David Holmström, david.holmstrom@norrtalje.se, 0766996875

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

 • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

 • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

 • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare sve, sva, en, so till Rodengymnasiet och Norrtälje anpassad gymnasieskola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen