pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Grundskollärare åk 7-9, ma/No

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Grundskollärare åk 7-9, ma/No

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Ta chansen att jobba på en riktigt bra skola. Skolan är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor. Sotenässkolan är kommunens enda högstadieskola med ca 240 ungdomar och en kompetent personalgrupp. Vi har hög tillit till varandra oavsett profession och försöker hitta nya lösningar på det vi behöver utveckla samtidigt som vi nogsamt behåller det som fungerar. 

Vi har alltid elevens bästa i centrum och är beredda på utmaningar och förändringar. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt, där alla har en viktig funktion och där vi ser att kraften av helheten är större än delarna. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i åk 7-9 i matematik, biologi, kemi, fysik och teknik .

I tjänsten ingår mentorskap för en elevgrupp, ca 15 elever och du kommer ingå i såväl årskurslag som ämneslag på skolan.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med behörighet att undervisa i åk 7-9 i matematik och ett eller flera av NO-ämnena . 

Du skall ha fokus på att arbeta utifrån elevers olika behov där du ser möjligheter och potential i varje individ. Som person är du trygg och har lätt för att skapa relation med ungdomar.

Ditt arbetssätt är situationsanpassat och du har ett prestigelöst förhållningssätt, där tydlighet och lyhördhet i kombination med en stor portion tålamod är honnörsord.

Det är är van att anpassa undervisningen och välja metod efter elevgruppen i din strävan att hitta deras fulla potential. 

Personlig lämplighet är av stor vikt där flexibilitet, god samarbetsförmåga och social kompetens i kombination med arbetsglädje och kreativitet är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget. 

Tillsättning av tjänst

Urval och intervjuer sker löpande. 

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, tjänstetelefon och möjlighet till löneväxling. Vi har fria pedagogiska måltider. För mer information  https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare åk 7-9, ma/No

Sotenäs kommun