pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fritidsledare till Mjölby fritidsgård, deltid 87,5%

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Fritidsledare till Mjölby fritidsgård, deltid 87,5%

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2 500 medarbetare skapar tillsammans framtidens hållbara kommun, där livsmiljön, livsvillkoren och livskraften utgör vår gemensamma grund. Vill du också bli en av oss?

Du kommer att placeras på Mjölby fritidsgård som är en del av enheten "Mjölby kommuns fritidsgårdar", i enheten ryms flera verksamheter.

Vill du aktivt påverka barn och ungdomar till en positiv fritid och bidra till deras personliga utveckling på ett främjande och normkreativt sätt? Då ska du söka till oss!

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare kommer du att under ledning av enhetschef och i enlighet med gällande mål och riktlinjer, arbeta med samtliga på fritidsgården förekommande arbetsuppgifter.

Du bemöter barn och ungdomar på ett normkreativt sätt, leder gruppverksamheter av olika slag. Du fungerar som en positiv vuxenkontakt och påverkar barn och ungdomar på ett positivt sätt i frågor om personlig utveckling och möjligheter. Du är möjliggörare av ungdomarnas idéer och drömmar, genom att tillsammans med de unga arrangera aktiviteter, resor, temakvällar, tävlingar och liknande.

Du kommer att kommunicera och samverka med olika aktörer som kurator, socionom, skolsköterska, skola, vårdnadshavare, polis och socialförvaltning.
Du kommer även att i olika sammanhang företräda fritidsgården och fritidsledarrollen.

Kvalifikationer

Du har fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som med lust, mod och engagemang vill utveckla verksamhet. Du är en person som har intresse av människor, är drivande, utåtriktad och utvecklingsorienterad. Som person har du god samarbetsförmåga och känsla för service.

Du är en god vuxen förebild och har förmåga att skapa goda relationer med framförallt barn och unga. Du är bekväm med att arbeta med delaktighet och inflytande för unga. Du tar tillvara på ungas engagemang, förmågor och intressen och bygger verksamheten tillsammans med dem.

Du medverkar till att fritidsgården är en trygg och attraktiv mötesplats för besökarna i vår målgrupp. Du arbetar normkreativt med våra besökare och har ett främjande samt salutogent förhållningssätt.

Du är nyfiken och duktig på att spana in behov, önskemål och trender i såväl närområdet som globalt. Du har även förmåga och intresse av att utvärdera och reflektera över ditt och dina kollegors arbete i förhållande till ett givet uppdrag.
Du är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats med engagerade kollegor som trivs med stort eget ansvar och där du har stor möjlighet att aktivt driva och påverka utvecklingen av kommunens ungdomsverksamhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid
Deltid 87,5 %

Tillträde: 2023-10-02
tillträde efter överenskommelse, tjänsten är vakant från 23-10-02

Ansökan

Ansök senast: 2023-09-30

Referensnummer: C153230

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Joachim Thörn
Enhetschef
010 - 234 56 61
joachim.thorn@mjolby.se

Britt-Louise Rooth
Enhetschef
010 - 234 51 65
britt-louise.roth@mjolby.se

Helena Bloom Borring
Verksamhetssamordnare
010-234 52 39

Övrigt

Vår kommun är expansiv med cirka 28 400 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: Världsvan och hemkär. Världsvan står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. Hemkär står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Dela detta jobb

Fritidsledare till Mjölby fritidsgård, deltid 87,5%

Mjölby kommun