pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förvaltningschef Barn- och utbildning till Ekerö kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-14

Ansök nu

Förvaltningschef Barn- och utbildning till Ekerö kommun

Jobba i Ekerö kommun

Är du en driven, nyfiken teamspelare med hjärtat i utbildningsfrågor? Vill du leda, organisera och dela med dig av din kunskap och profession?

Till barn- och utbildningsförvaltningen söker vi nu en förvaltningschef.

Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld.

För vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Vi ser fram emot din ansökan.

Din framtida arbetsgivare

Ekerö kommun, 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart
Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre". Ta chansen att bli en del av Ekerö kommuns spännande utveckling, en kommun med ett attraktivt läge och fantastisk potential.

Vad erbjuder rollen?

Som Förvaltningschefinom Barn- och utbildningsförvaltningen har du ett omfattande ansvar för att leda och utveckla verksamheten inom förvaltningen.

Ditt uppdrag inkluderar att:

  • Leda och utveckla förvaltningens arbete i linje med kommunens övergripande mål och strategier.

  • Säkerställa att alla barn och elever får tillgång till en utbildning av hög kvalitet som främjar lärande och personlig utveckling.

  • Ansvara för budget, personal, och verksamhetsplanering.

  • Representera förvaltningen i olika sammanhang, såväl internt inom kommunen som externt.

  • Driva på och stödja innovation samt kontinuerlig förbättring inom utbildningssektorn.

  • Arbeta för ett nära och konstruktivt samarbete med andra förvaltningar, skolor, föräldrar och övriga intressenter.

  • Bidra till hela kommunens utveckling.

I din organisation ingår 900 engagerade medarbetare och förvaltar nästan halva vår kommuns budget. Du ingår i kommunledningen och rapporterar till kommundirektör.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du gedigen ledarerfarenhet och vana att leda andra chefer samt en stor förståelse för hur en politiskt styrd organisation verkar. Du har en akademisk examen eller liknande som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget och du har erfarenhet från barn- och utbildningsverksamhet. Som ledare är du modig nog att fatta beslut som kan utmana normerna och föra Ekerö kommun in i framtiden med förtroende. Du behöver ha en förmåga att kunna se det breda perspektivet och lyfta blicken och förstå hur olika delar av organisationen samverkar för att uppnå ett gemensamt mål. Vidare inger du både förtroende och tillit till dina medarbetare och ger dem förutsättningar att utvecklas.

En anställning som Förvaltningschef i Ekerö kommun innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med grund-och personutredning samt registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Är detta din perfekta match?

Ekerö kommun lever sin värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i Stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina. Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt. Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

Varm välkommen med din ansökan

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kan komma att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Vehniäinen eller Gabriella Uddh.

Så tar du dig till Ekerö kommun

Kontaktpersoner

Pauline Vehniäinen

pauline@effektiv.se

Gabriella Uddh

gabriella.uddh@effektiv.se

Dela detta jobb

Förvaltningschef Barn- och utbildning till Ekerö kommun

Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen