pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Lammhults skola är en helt nybyggd skola med närhet till spännande utemiljöer, med möjlighet till utomhuspedagogik. På skolan går det ca 360 elever som är 6-16 år. På skolan möter vi dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper vill vi skapa kreativa och ansvarstagande samhällsmedborgare. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser. I ditt uppdrag som förstelärare med specialläraruppdrag på Lammhults skola förväntar vi oss att du: - tillsammans med skolledning och elevhälsoteam ska bidra till utveckling av skolans lärmiljöer och möta varje elev på sin nivå. - handleda pedagoger som är skolans viktigaste resurs och vara en kvalificerad samtalspartner utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv för att öka elevens inkludering. - genomföra kartläggning, upprätta åtgärdsprogram, stödja elever enskilt och i grupp och upplägg av det specialpedagogiska arbetet. - Aktivt delta i elevhälsoarbete och stödja skolledning med underlag vid beslut om åtgärder för barn i behov av särskilt stöd.

Din profil

Vi söker dig som är behörig speciallärare för grundskolan. Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och ser möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Bifoga i din ansökan, legitimation som visar din behörighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

 

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tjänstens omfattning är 100% men kan variera utifrån arbete med andra ämneskombinationer. Tillträde 2023-08-14

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2023-03-30

Referensnummer

UTBF 62/23

Kontakt

Olof Westeson

rektor

0472-26 83 03

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Förstelärare med specialläraruppdrag till Lammhult skola

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Dela detta jobb