pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Föräldravikariat till mellanstadiet på Wasaskolan

Ansök nu

Föräldravikariat till mellanstadiet på Wasaskolan

Wasaskolan ligger strax intill stora grönområden med en nyrenoverad skolgård för rastverksamhet. Invändigt finner du en välbehållen rustad skola med ljusa lokaler och stort ljusinsläpp samt en helt ny matsal. Vi har även ett fint skolbibliotek med utbildad bibliotekarie där elever kan sitta och läsa eller låna med sig böcker. Wasaskolan är en F-9 skola med ca 550 elever. Vi har även anpassad grundskola på högstadiet vilket ger möjlighet till bra integreringsmöjligheter. Hos oss möter du ett stort elevhälsoteam, god administration och vaktmästeri. Allt för att du som lärare ska ha den bästa uppbackningen kring klassrummet. Tillsammans utgör vi som arbetar på skolan en styrka på ca 80 personal.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar heltid, 100%, fördelat i årskurs 4 och 6. Du ansvarar för och bedriver undervisningen i svenska och matematik. Du bedriver undervisning på ett inspirerande, spännande, utvecklande och inkluderande sätt med elevernas utveckling och lärande i fokus. I tjänsten ingår även andra sedvanliga läraruppgifter så som mentorskap, kollegialt samarbete, bedömning, konferenser samt kontakt med vårdnadshavare. Du har fokus på kvaliteten i undervisningen genom återkommande reflektion och analys av pedagogiskt ledarskap samt mål- och resultatstyrning. Du ingår i arbetslag 4–6 där ni stöttar och hjälper varandra i det sociala arbetet kring elever och planerar mot en så hög måluppfyllelse som möjligt.

Vem är du?

Krav:
- Examen med lärarlegitimation, inriktning matematik och svenska med behörighet att undervisa åk 4-6.
- Du är väl förtrogen med skolan som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument.
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
- Du är bekväm med att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar.
- Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov.

Meriterande:
- Erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet.
- Erfarenhet och kunskap i att använda digitala verktyg.
- Erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt område.
- Du har goda kunskaper i det svenska språket och i matematik och kan med trygghet bedriva undervisning.

Personliga egenskaper:
- Du är trygg, stabil och en god förebild i ditt ledarskap.
- Du trivs med att arbeta lösningsfokuserat.
- Du ser möjlighet till egen utveckling av ditt ledarskap och ditt ämne.
- Du skapar goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.
- Du kan möta elever på deras nivå och skapa intresse för ämnet

Vi erbjuder dig

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.

Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Föräldravikariat till mellanstadiet på Wasaskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret