pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elevcoach till Hjortsjöskolan 4-6

Ort
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

Elevcoach till Hjortsjöskolan 4-6

Om arbetsplatsen

På Hjortsjöskolan arbetar vi för att ge varje elev, kunskap och en framtidstro som följer dem genom livet. Med läroplanen LGR 22 som grund för all verksamhet arbetar vi för att skapa goda lärandemiljöer i alla möten. Trygghet, omtanke, nyfikenhet, livsglädje och ansvar är nyckelord som vi valt att sätta i extra fokus för att skapa goda relationer där varje elev får möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar. Vi är en mellanstadieskola med femton klasser, ett fritidshem och en särskild undervisningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Du ska motivera, stötta och hjälpa elever och du har därmed en viktig roll för deras välmående under skoldagen. Du finns som stöd i olika sammanhang i olika studiesituationer samt luncher och raster för att främja såväl elevens kunskapsmässiga utveckling som sociala utveckling. Du är en förebild för eleverna och det är viktigt att du har förmåga att etablera goda kontakter och därigenom bygga upp tillitsfulla relationer till eleverna. De kan också innebära det om att skapa förutsättningar för att främja närvaro hos eleverna. Rollen kräver flexibilitet och ett nära samarbete med lärarna, du kommer också att ha kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att på ett prestigelöst sätt lyfta och stötta elever i arbetet på skolan. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och du trivs i samarbete med andra. Vidare är du helhetsorienterad, kan anpassa dig efter olika situationer och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att planera och arbeta strukturerat utifrån skolans pedagogiska uppdrag. Du har relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn och unga i behov av särskilt stöd. Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare. Du är ansvarsfull, lugn, trygg och har ett tydligt förhållningssätt. Du har erfarenhet från att arbeta i skolmiljö. Goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid: Dagtid

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Elevcoach till Hjortsjöskolan 4-6

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen