pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elevassistent till Västertorpsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

Elevassistent till Västertorpsskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Västertorpsskolan är en F-6 skola med cirka 510 elever. Vi har över 30 olika språk på skolan som ger en härlig mångkulturell känsla. Vi arbetar med en värdegrund som vi kallar HEARTS=Hälsa, Empati, Arbetsro, Respektfull och Samarbete. Dessa värdeord vill vi ska genomsyra hela verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i rollen som elevassistent att arbeta i grundskolan och i fritidshemmet med ett riktat uppdrag till en elev. Övrigt kommer du i din roll som elevassistent att ge eleverna lärande och omsorg de behöver för utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Du är med och skapar dagligen en utvecklande, meningsfull och positiv miljö för eleverna där de når sin fulla potential.

Arbetsuppgifterna är att bland annat genomföra den planerade undervisningen, struktur och det särskilda stödet som är ämnat för eleven under skol och fritidstid.  Du kommer att arbeta i ett team och tillsammans arbetar ni för elevens bästa men du kommer att ha den övergripande omsorgen och stödet för eleven. 

På Västertorpsskolan kommer du främst att arbeta på skolans lågstadium, särskilt meriterande är kunskap om autism nivå 3 och erfarenhet om arbete i anpassad grundskola.

Kvalifikationer:
Tålamod och ett lågaffektivt förhållningssätt. Kunskap om NPF för att du ska veta vilka eventuella svårigheter våra elever kan ha även om det handlar om individuella svårigheter och styrkor. Du ska ha som mål att göra skillnad för eleverna.

Vi söker dig som vill arbeta i ett team med andra pedagoger för att göra våra elevers skoldag så lyckad som möjligt. Det kräver att du är flexibel, engagerad, uthållig och ser dagen ur ett helhetstänk. För att det ska fungera bäst för våra elever behöver du vara lugn, tydlig och ha ett gott omdöme kring när saker och ting fungerar att följa upp.

Denna tjänst är en tidsbegränsad anställning fram till december men med ev. möjlighet till förlängning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Elevassistent till Västertorpsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen