pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elevassistent till Älvåkraskolans Grundsärskola

Företag Älvsbyns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Elevassistent till Älvåkraskolans Grundsärskola

Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan hos oss!

I Älvsbyn är vi måna om den yngre generationens medborgare och deras utbildning. Här samarbetar vi från liten till stor, från förskola till vuxenutbildning för att ge alla förutsättningar att kunna, vilja och våga omsätta sina drömmar! Barns och elevers utbildningstid ska präglas av delaktighet, variation, igenkännande och framtidstro.

Nu har du möjlighet att få vara med och vara en del av skolan i Älvsbyns kommun där vi fokuserar på kunskap och goda relationer. Där verksamheten utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet. Där alla ska ges lika förutsättningar i en jämställd verksamhet. Du får möjlighet att få vara en del i en lärande organisation där kreativitet, inflytande och samarbete genomsyrar det livslånga lärandet, idag och i framtiden.

Älvåkraskolan är en grundskola med elever i åk 7-9 samt grundsärskola med elever i åk 6-9. Grundsärskolan organiseras i två grupper. Totalt går det cirka 260 elever på skolan. Skolan är centralt belägen med sporthall, ishall, simhall, idrottsplats samt grönområden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som elevassistent innebär att du stöttar eleverna mot måluppfyllelse och verksamhetsmål i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Du ska vara en hjälp på vägen både socialt och inlärningsmässigt. Du måste ha god förmåga att samarbeta med både lärarna och övrig personal i skolan. Samarbetet är nödvändigt för att kunna stödja eleverna på bästa sätt. Tillsammans med skolans personal arbetar du främjande för att stötta eleverna under hela skoldagen, samt arbetar för en god kontakt med vårdnadshavarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elevassistentutbildning eller någon form av pedagogisk utbildning, samt erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Tjänsten kräver ett lågaffektivt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga.

Utbildning och erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning och andra funktionsvariationer är meriterande. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är social, reflekterande och har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara strukturerad, engagerad, tydlig och ha förmåga att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2023-08-14. Vi tillämpar provanställning vid nyrekrytering.
Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Rekryteringen förutsätter att erforderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2023-06-11
Löpande intag kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Lön
Lönen är individuell, ange löneanspråk.

Allmänt
Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Kontaktpersoner

Pia Åhman

Biträdande rektor Älvåkraskolan

070-667 20 93

pia.ahman@edu.alvsbyn.se

Kommunal Älvsbyn

Facklig

0929-17000 vx

alvsbyn.norrbotten@kommunal.se

Dela detta jobb

Elevassistent till Älvåkraskolans Grundsärskola

Älvsbyns kommun