pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Elevassistent Gårdby skola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Elevassistent Gårdby skola

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv. 

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en 
fantastisk plats att bo, arbeta och besöka. 

Gårdby skola är en F-6 skola med integrerat fritidshem bestående av ca 150 elever. Skolan har hög lärarbehörighet och är belägen på ca 15 minuters bilfärd från brofästet på den östra sidan av Öland. Du kommer dagligen att ha en naturskön och vacker färd till arbetsplatsen med enastående soluppgångar och solnedgångar och får följa årstidernas skiftningar i ett öppet landskap! 

På arbetsplatsen kommer du att möta kollegor med ett stort engagemang för elevernas hälsa och kunskapsutveckling och som verkar för att skapa en kreativ arbetsmiljö. Gemenskap, trygghet, glädje och fysisk aktivitet genomsyrar verksamheten. 

Gårdby skola är den lilla skolan med det stora hjärtat där vi verkar för att alla elever ska få lyckas utifrån sina förutsättningar.

Arbetsuppgifter

I arbetet som elevassistent har du ansvar för att vara ett särskilt stöd för elev under dennes skoldag; skoltid samt fritidshemstid. Din uppgift är att skapa goda förutsättningar för elevens utveckling och lärande samt ge trygghet och struktur under hela skoldagen. Kommunikation med vårdnadshavare samt dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker dig som vill vara en viktig person för elev i behov av särskilt stöd och stimulans och som kan skapa goda förutsättningar för elev att inhämta och utveckla de kunskaper och värden som anges i skolans styrdokument. 

På Gårdby skola blir du blir en del av en engagerad personalgrupp som vill utveckla undervisningen och skolan som helhet.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande och engagerad med god förmåga att skapa lugn, struktur, förutsägbarhet och begriplighet för elev i behov av särskilt stöd. Det är meriterande med pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever inom NPF-spektrat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
Du har god förmåga att samarbeta i team. 
Du är trygg, flexibel och har god förmåga att anpassa dig till förändringar av förutsättningar för verksamheten. 
Du har god förmåga att arbeta självständigt med att planera och genomföra den undervisning som krävs för att ge stöd och stimulans. 
Du har god förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-14 
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Tidsbegränsad till: 2024-06-14

Referensnummer: C141779

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Elevassistent Gårdby skola

Mörbylånga kommun