pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Bli vikarie inom förskola och fritids eller lärarvikarie inom grundskola och gymnasium på övriga orter

Företag Bemannia AB
Ort
Utgår

2024-05-10

Ansök nu

Bli vikarie inom förskola och fritids eller lärarvikarie inom grundskola och gymnasium på övriga orter

Är du intresserad av att vikariera i förskola, grundskolan eller gymnasium? Har du erfarenhet av att arbeta med barn och unga eller relevant utbildning? Hos Bemannia finns olika uppdrag inom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi söker dig som vill bli en del av vår vikariepool och bidra till ungas lärande!

Om uppdraget

Som vikarie hos Bemannia arbetar du ambulerande på olika förskolor, grundskolor eller gymnasium. Du ersätter skolans ordinarie personal vid akuta behov och blir bokad med kort varsel. Vikariatens längd varierar från enstaka dagar till längre vikariat. Du väljer själv vilka dagar i veckan du vill arbeta och vi matchar dig med uppdrag som passar din tillgänglighet och kvalifikationer.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som vikarie innebär att du ersätter ordinarie personal och dina arbetsuppgifter kan innefatta;

  • Som lärarvikarie inom grundskola eller gymnasium ansvara för och leda undervisning enligt en färdig planering och i vissa fall göra egen planering.

  • Som förskolevikarie stöttar du den ordinarie personalen i pedagogiska verksamheten

  • Att vara rastvakt utomhus förekommer

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av att jobba med barn- och ungdomar alternativt relevant utbildning

  • Ha möjlighet att bokas till arbetspass samma morgon 

  • Ha möjlighet att arbeta ambulerande. 

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia ser vi till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta. 

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker löpande.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Bli vikarie inom förskola och fritids eller lärarvikarie inom grundskola och gymnasium på övriga orter

Bemannia AB