pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande rektor Kunskapsgymnasiet

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Biträdande rektor Kunskapsgymnasiet

Kunskapsskolan i Sverige driver grund- och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Kunskapsskolans första skolor startade år 2000 och idag går det drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Gymnasiet
På Kunskapsgymnasiet har vi en pedagogik där vi gör våra elever redo för livet, inte bara för nästa prov. Våra skolor kännetecknas av ett stort kunskapsfokus, men vi lägger också stor vikt vid elevernas personliga utveckling. Skolorna präglas av en skolkultur med nära relationer mellan elever och medarbetare. I en miljö där varje elev får vara sig själv och får det stöd och de utmaningar som krävs skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsgymnasiet Norrköping är en gymnasieskola med de högskoleförberedande programmen: Ekonomi, Natur och Samhäll. Skolan startade 2001 och vi har idag cirka 600 elever. Skolan är belägen i industrilandskapet, mitt i Norrköping.

Vi söker en biträdande rektor till Kunskapsgymnasiet

Du ansvarar tillsammans med skolans rektor för ledning av den lokala verksamheten samt säkerställer att skolan drivs i enlighet med de nationella styrdokumenten, utifrån skolans kvalitetsplan samt utifrån Kunskapsgymnasiets kvalitetsmodell, arbetssätt och processer.

Du kommer tillsammans med rektor att arbete inom följande områden:

  • Ansvara för skolans schemaläggning och IKT-arbete

  • Leda det pedagogiska arbetet i enlighet med företagets styrdokument och gemensamma processer samt nationella styrdokument

  • Involvera medarbetarna i skolans kvalitetsarbete samt hålla dem löpande informerade om utvecklingen mot måluppfyllelsen

 Kvalifikationer 

Vi söker dig som har mod, är engagerad, driven och har erfarenhet av arbete inom gymnasieskolan. För dig är det viktigt att göra dina medarbetare och elever delaktiga i utvecklingen av verksamheten. Du är tydlig i din ledarroll och har förmågan att inspirera och entusiasmera. Du har ett skickligt pedagogiskt ledarskap och tar ansvar för elevernas lärande och resultat. Du har god samarbetsförmåga, är handlingskraftig och kommunikativ. Du har erfarenhet av schemaläggning, både utifrån hantering av schemaläggningsprogram och utifrån ett pedagogiskt perspektiv.

Tjänstens utformning

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50%

Rekryteringsprocessen 

Ansökan sker via länken nedan senast den 21 september 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta rektor David Råbesjö via, david.rabesjo@kunskapsgymnasiet.se eller telefon 0709343052.

Mer information på om oss och vår pedagogik hittar du på vår hemsida, kunskapsskolan.se / kunskapsgymnasiet.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Kontaktperson

David Råbesjö

david.rabesjo@kunskapsgymnasiet.se

Dela detta jobb

logo
Biträdande rektor Kunskapsgymnasiet

Kunskapsskolan