pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Bergfotens skola söker lärarvikarier åk F-6

Företag Tyresö kommun
Ort
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

Bergfotens skola söker lärarvikarier åk F-6

Vad vi gör och vill

Bergfotens skola en F-6 skola ligger i ett trevligt område med en fin skolgård med skog inpå knuten och med gångavstånd till Tyresö centrum.

Läs gärna mer om oss på här.

Om tjänsten

Vikarierande lärare i åk 1-6 vid behov. Du arbetar oftast som en del i ett par i en klass utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för grundskolan. Det innebär att du tillsammans med skolledning och övriga kollegor leder och utvecklar vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse. Vi utgår från ett formativt förhållningssätt med fokus på den enskilde individens behov och förutsättningar.

Timlön enligt överenskommelse. Rings in vid behov.

Vem är du?

Som person är du lyhörd och har förmåga att möta elever med olika behov. Du är en tydlig ledare i mötet med eleverna och intresserad av att utveckla arbetet med bedömning för lärande. Du är också flexibel, ansvarstagande och lösningsinriktad. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt, har en god social förmåga samt att du är en ansvarstagande och engagerad person. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:

En trivsam arbetsplats och stimulerande arbete tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor som har en positiv inställning till sitt yrke. Möjlighet att ständigt utveckla verksamheten för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 22 september 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl:

Rektor: Tina Bennet, mejl: tina.bennet@tyreso.se

Biträdande rektor: Kristina Mikler-Urbas, mail kristina.mikler-urbas@tyreso.se

Biträdande rektor: Marie Bergkvist, mejl: marie.bergkvist@utb.tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Bergfotens skola söker lärarvikarier åk F-6

Tyresö kommun